opc_loader

Kleding passen : Indien u voor een evenement een aantal jurken zou willen passen en advies zou willen bij het maken van een keuze is dat mogelijk. Ik heb een showroom in Amsterdam beschikbaar waar u op uw gemak kunt komen passen. Passen is uitsluitend op afspraak.

Personal Shopper Service: Indien u speciale wensen heeft of op zoek bent naar een bepaald kledingstuk dan kan u daarbij helpen. Mailt u mij uw wensen. Ik neem dan contact met u op en geef u van te voren een prijsopgaaf.

Party Time: Heeft u een groep van 6/8 dames en wilt u een thuisparty organiseren, dan maak ik graag een afspraak met u. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, galadiner, of bedrijfsfeest waar kleding voor nodig is. U kunt dan gezellig kijken en passen bij u thuis. Zowel u als de dames ontvangen een leuke attentie.

 

Make-over: Wilt u een persoonlijk stijladvies? Wilt u weten welke kleur u het beste staat? Wilt u een mooie foto laten maken en heeft u hulp nodig met het stijlen van uw kleding? U wordt ontvangen met een kopje thee of koffie met iets lekkers, en in ca. 1,5 uur krijgt u een kleur advies en past verschillende jurken waarin u wordt gefotografeerd, deze foto`s worden u digitaal opgestuurd. Voor deze `mini make-over` betaalt u € 25,-.

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, mail naar info@chezshanna.com. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Promotie Artikelen
169,95 139,95
Nieuwe Producten