opc_loader

Retourneren en of ruilen:

Niet goed? Geld retour!

Wij willen dat u 100% tevreden bent met uw aanschaf en geven daarom niet goed geld terug garantie!

Alle artikelen worden met grote zorg ontwikkeld, vervaardigd en verzonden.U kunt op uw gemak passen en beslissen en u heeft een zichttermijn van 14 werkdagen.

Mocht u om welke reden dan ook willen retourneren, mailt u ons naar info@chezshanna.com binnen 14 werkdagen zichttermijn met het verzoek tot retourneren en/of ruilen.

De te retourneren artikelen mogen alleen in originele verpakking en ongebruikt/ongedragen, zonder geur of zweetplekken etc.  en onbeschadigd worden geretourneerd.

Wilt u ruilen, mail uw verzoek naar info@chezshanna.com.

De kosten voor retourneren/ruilen komen ten laste van de koper. Onvoldoende gefrankeerde artikelen worden niet in ontvangst genomen.

Na ontvangst en goedkeuring van de artikelen wordt de koper gecrediteerd voor het betaalde bedrag exclusief de verzendkosten.

Indien u met Paypal credit kaart heeft betaald worden er kosten voor terug storting in rekening gebracht door de credit kaart maatschappij, deze wordt van het retour te storten bedrag af getrokken.

Volgens de wet kopen op afstand heeft u 14 dagen de recht om uw aankoop te herroepen, indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht kunt u hier een formulier downloaden en invullen en naar ons mailen.

Formulier herroeping : download

Promotie Artikelen
169,95 139,95
Nieuwe Producten